wie ben ik

Van jongs af aan bak en kook ik al. Ik heb het altijd leuk gevonden mensen iets lekkers voor te schotelen. Daarnaast is tuinieren een hobby van me. Zo heb ik meer dan 20 jaar geleden een klein kiwizaadje in een potje gestopt en die is uitgegroeid tot een mega kiwiplant waar ik jaarlijks rond de 40 kilo kiwi’s van oogst. Daar maak ik dan chutney en jam van. Op een dag vroeg een vriendin of ik in haar winkel Steil aan de Rijnstraat mijn baksels en chutney wilde verkopen. Lekkers aan de Rijn was geboren.

Mijn bedrijf is nu op een punt aangekomen waar het niet alleen meer lekkernijen voor private borrels verzorgt, maar ook desserts bakt voor restaurants, Bistro Baret, en in commerciële cafés de borrelhapjes verzorgt, Villa Randwijck. Dit betekent natuurlijk niet dat mijn service van het bakken en leveren van baksels en op maat gemaakte ontbijt pakketten voor klanten is opgeheven, zeker niet zelfs. Mijn aandacht is meer dan ooit gericht op het bedrijf. Zo kook ik nu ook voor kleine gezelschappen en doe ik aan kleinschalige en volledig naar de wens van de klant ingerichte kookworkshops. Niets is standaard, alles is op maat. Alles wat wordt gebakken en gekookt wordt zoveel mogelijk op echt servies geleverd om de huiselijke sfeer, die ik als Lekkers aan de Rijn wil overbrengen, zoveel mogelijk met u als klant te delen.

Lekker eten verbindt en daar houd ik van.